• Laat je verassen
  • cv ketel installatie

Over ons

cv ketel check

Wie zijn wij en wat doen we

Wij zijn een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vergelijken van prijzen en opvragen van offertes bij verschillende cv installatie en onderhouds bedrijven. Inmiddels vergelijken we al honderden verschillende onderhoudsbedrijven en doen dat al sinds 2002. We denken dan ook inmiddels al heel wat ervaring te hebben opgebouwd in het vergelijken van prijzen.
Zelf voeren wij geen installatie en/of onderhoudswerkzaamheden uit en wij zullen zelf dus ook nooit een eigen offerte toesturen. We zijn dan ook helemaal onafhankelijk in het opvragen van offertes.

Bronnen

Bij het ontwerp, bouw en samenstellen van cvketel-check .nl hebben wij gebruik gemaakt van verschillende bronnen. Deze bronnen kunnen we verdelen in de bronnen die wij gebruiken en gebruikt hebben voor het ontwerp en bouw van de website en de bronnen die wij gebruiken voor het vergelijken van cv ketel prijzen en onderhoudscontracten.

Ontwerp en bouw website

De fotos en afbeeldingen die wij hebben gebruikt op deze website zijn afkomstig van IStockPhoto. Het ontwerp van de website is afgeleid van template website TemplateMo.

Bronnen cv ketels vergelijken

Om je een zo betrouwbaar mogelijk beeld van de huidige cv ketel prijzen te kunnen geven, vergelijken wij regelmatig een aantal erkende cv ketel service bedrijven en erkende cv installateurs die cv ketels (plus montage) aanbieden. Voor het vergelijken van de prijzen van cv onderhoud werken wij samen met cv onderhoudscontracten .nl. Voor het opvragen van offertes maken wij gebruik van een service die is gespecialiseerd in het opvragen van offertes. Op deze manier menen wij u altijd de voordeligste aanbiedingen voor een cv ketel of cv onderhoudscontract te kunnen tonen.